Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Incendiu la o vulcanizare de pe str. Renașterii

Incendiu la o vulcanizare de pe str. Renașterii
Comentează 0

Luni, 18 Octombrie, în jurul orei 23.00, Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit pentru stingerea unui incendiu pe str. Renașterii. Deși inițial pe serviciul unic 112 s-a anunțat un incendiu de deșeuri ( cauciurcuri), în momentul sosirii primului echipaj de intervenție ardea violent și generalizat  o vulcanizare în interiorul halei  în care se găseau cauciurcuri, utilajele, uleiuri si alte bunuri.

Pentru că există posibilitatea de propagare la clădirea de birouri, casele învecinate si depozitul de cauciurcuri din curte a fost solicitată în sprijin încă un echipaj de stingere.

După aproximativ 30 de minute incendiul a fost localizat, nu s-a extins la construcțiile învecinate și nici la cauciucurile din curte. A fost stins după aproximativ 2 ore de intervenție. În incendiu au ars cauciucurile si utilajele din hala de vulcanizare.

Cauza probabilă a incendiului  scurt circuit la un utilaj care prezența defecțiuni și a fost lăsat sub tensiune, după cum ne-a relatat lt.col. George Pleșca, din partea ISU Arad.

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite