Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Incendiu la o casă în localitatea Vladimirescu pe strada Horia

Incendiu la o casă în localitatea Vladimirescu pe strada Horia
Comentează 0

În această seară, în jurul orei 22:30, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la anexa unei case din localitatea Vladimirescu, strada Horia.

Pentru misiune au intervenit pompierii Detașamentului Arad cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la anexa gospodărească, propagat la acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 70 mp, cu posibilitate de extindere la restul casei precum și la imobilele învecinate.

Profesionalismul pompierilor arădeni a făcut că incendiul să fie localizat în limitele găsite, eliminând astfel posibilitatea propagării flăcărilor.

După aproximativ două ore incediul a fost lichidat.
În urma flăcărilor au ars: anexa gospodărească pe o suprafață de aproximativ 50 mp, acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 70 de mp și o încăpere a casei cu bunurile aflate în interior.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei femei, (proprietarei casei) care a suferit un atac de panică.
Acesta nu a fost transportată la spitalul.

În aceste momente se acționează pentru îndepărtarea efectelor negative ale incendiului.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric, după cum ne-a comunicat Biroul de Presă al ISU Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide