Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Incendiu la o anexă în Zimandu Nou

Incendiu la o anexă în Zimandu Nou
Comentează 0

În această dimineață în jurul orei 11,00 un incendiu a izbucnit la o anexa, o centrala termica, in Localitatea Zimandu Nou.

Detașamentul de Pompieri al ISU Arad Arad a intervenit la incendiu casa in loc Zimandu Nou. Forte participante:   AT5003  A9000  si Saj Santana.

Incendiul a fost localiza înainte de a se extinde la alte proprietăți și nu sunt victime, după cum ne-a relatat Biroul de Presă al ISU Arad.

Update incendiu.

In momentul sosiri celor doua echipaje de intervenție formate din 1 ofițer, 7 subofițeri , 2 autospeciale de stingere, incendiul se manifesta la camera tehnică, propagat la întreg acoperișul construcției cu posibilitate de extindere in interiorul încăperii și la casa alăturată.

Dezvoltarea incendiului a fost favorizată de observarea târzie și prezenta materialul combustibil in camera tehnică.

Proprietarul locuinței nu era acasă, focul fiind anunțat de către vecini.
Incendiul a fost localizat după aproximativ 30 de minute, fără a se extinde la alte proprietăți sau anexe. După aproximativ doua ore de intervenție, incendiul a fost lichidat.

Au ars: acoperișul pe o suprafața de aproximativ 200mp, camera tehnică, centrala și materialul lemnos din camera tehnică.  S-au deteriorat datorită apei și a fumului, o cameră a casei.

Cauza probabilă a incendiului : jar, scânteie de la un mijloc de încălzit lăsat nesupravegheat.

In speță: proprietarul a lăsat usa de la centrala pe lemne deschisă și a plecat de acasă.

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite