Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Incendiu la Biserica BETEL de lângă Pizza 5 Colțuri (Foto-Video)

Incendiu la Biserica BETEL de lângă Pizza 5 Colțuri (Foto-Video)
Comentează 178

În noaptea de joi spre vineri (13 decembrie), în jurul orei 1,00, un incendiu violent a izbucnit în interiorul Bisericii Penticostale BETEL, situată vis-a-vis de Pizza 5 Colțuri.

Pompierii de la ISU Arad s-au deplasat imediat la fața locului cu două autospeciale de stingere, o autospecială de lucru și salvare la înălțimi, un echipaj SMURD și o autospecială pentru descarcerare.

Încendiul a cuprins mobilierul din interiorul lăcașului de cult, cu degajări mari de fum și a fost complet lichidat în aproximativ o oră de către pompierii arădeni. Mobilierul dinăuntru a fost însă distrus aproape în totalitate, după cum se poate observa și din pozele alăturate.

”Incendiul s-a manifestat în interiorul bisericii, cu degajări mari de fum. A intervenit Detașamentul Arad și după aproximativ 15 minute incendiul a fost localizat și lichidat după aproximativ o oră. Cauza probabilă este în curs de cercetare”, după cum ne-a transmis maior George Pleșca, din partea ISU Arad.

 

Vasile de Zarand

 

P.S. Cu reală mâhnire trebuie să relatez aici că, în momentul în care mă pregăteam să fac fotografii la incendiu, am fost agresat verbal de mai mulți tineri ”frați”, iar două tinere ”surori” m-au blestemat ca la ușa cortului, urându-mi din inimă ce să se întâmple cu mine datorită banilor câștigați cu acele fotografii. Iar peste o oră, la plecare, un alt ”frate”, un tânăr obez, ce nu cred să fi petrecut la viața lui prea mult timp în post și rugăciune, s-a apropiat intimidant de mine și m-a amenințat cu bătaia. O spun din nou cu regret, dar de asemenea tratament nu am avut parte, ca jurnalist, nici atunci când am fotografiat incendii la ”frații” din Cartierul Checheci.

Galerie foto (80)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite