Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Incendiu izbucnit la o casă din localitatea Tauț

 Incendiu izbucnit la o casă din localitatea Tauț
Comentează 0

În această dimineață, în jurul orei 10:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Tauț.

Pentru misiune, au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Ineu, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. La locul evenimentului au acționat și pompierii voluntari ai SVSU Șilindia.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul a două încăperi ale casei și al acoperișului, pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați, flăcările propagându-se și la o magazie de lemne aflată în imediata vecinătate a casei.

După aproximativ două ore de intervenție, incendiul a fost localizat și lichidat. Au ars cele două încăperi cu bunurile din interior și magazia de lemne pe o suprafață de aproximativ 25 de metri pătrați. Au fost salvate restul încăperilor, precum și 300 de metri pătrați de acoperiș.
Totodată, pentru eliminarea riscului producerii unei explozii, pompierii arădeni au evacuat patru butelii din interiorul locuinței.

Echipajul SMURD prezent la locul evenimentului a acordat îngrijiri medicale unui bărbat care a suferit arsuri la nivelul feței și membrelor superioare, acesta fiind transportat la spital conștient și cooperant.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind flacăra, generată de scăpări de gaze combustibile.

Galerie foto (4)


Scrie un comentariu

trimite
Inchide