Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Incendiu izbucnit la o casă din localitatea Mâsca

Incendiu izbucnit la o casă din localitatea Mâsca
Comentează 0

În după-amiaza zilei de Miercuri, 4 Octombrie, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Mâsca.

De îndată, la locul evenimentului au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă precum și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Ineu. De asemenea, în sprijinul forțelor de intervenție au acționat și pompierii voluntari ai SVSU Șiria și Pâncota.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta prin ardere generalizată în interiorul locuinței, la nivelul a 4 încăperi pe o suprafață de aproximativ 120 de metri pătrați, flăcările fiind propagate și la nivelul podului casei.

Incendiul a fost localizat și lichidat prompt de către pompieri, limitând astfel pagubele materiale.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, în interiorul locuinței nefiind persoane la momentul producerii incendiului.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale proprietarei casei, o femeie în vârstă de aproximativ 50 de ani, care, atunci când a ajuns acasă, a suferit un atac de panică.
Femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind flacără, prin folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite