Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Incendiu cu șase apartamente distruse și un rănit în Cartierul Verde

Incendiu cu șase apartamente distruse și un rănit în Cartierul Verde
Comentează 2

În data de 07.02.2020, ora 00:40, s-a anunțat prin SNUAU 112, un incendiu la case particulare din Cartierul Verde, produs ca urmare a exploziei unei butelii exterioare de gaz.
La incendiu s-au deplasat de la Detasamentul Arad un Smurd TIM, un Smurd PA - Vadimirescu, trei Autospeciale cu Apă și Spumă, o descarcerare mică, 1 AScM S42, o autospeciala de cautare salvare, o Autospecială pentru Primă Intervenție și Comandă cu doi ofiteri si 20 de subofiteri, iar de la Detasamentul Ineu s-a deplasat o Autospecială cu Apă și Spumă, cu patru subofiteri, pompierii militari fiind sprijiniți de către Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Livada, cu o Autospecială cu Apă și Spumă și 20 voluntari.
La sosirea echipajelor incendiul se manifesta generalizat la una dintre locuinte. Avand in vedere faptul că locuintele au acoperis comun, incendiul s-a extins si la acoperisul locuintelor vecine.
In urma exploziei a rezultat o victima, un bărbat de 50 de ani, care a suferit arsuri la nivelul fetei și a membrelor superioare, acesta fiind transportat de SMURD TIM la UPU Arad.
Incendiul a fost lichidat la ora 05:20 si au ars 4 apartamente, au fost afectate alte 2 apartamente (acoperisul ars si pagube provocate de apa) si au ars in total aprox. 350-400 mp de acoperis.

Cauza incendiului este in curs de stabilire, iar la fata locului ramane la asigurat 1 ASAS cu 4 Subofițeri, după cum ne-a relatat căpitan Călin Demșa, din partea ISU Arad.

 

Galerie foto (12)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide