Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Încă un meci greu pentru Univ Goldiş ICIM Arad. "E nevoie de o prestaţie fără naivităţi şi cu responsabilitate"

În 8 etape Univ Goldiş ICIM Arad a suferit 3 eşecuri. Ultimul chiar dureros la Târgovişte. Dureros pentru că vreo 25 de minute arădencele au zburdat în Cetatea Chindiei, după care pe fondul unei căderi de ordin psihic şi fizic, probabil, dar şi datorită unei bănci mai scurte, ICIM-ul a pierdut.

Încă un meci greu pentru Univ Goldiş ICIM Arad.
Comentează 0

Mâine, de la ora 18, arădencele joacă în Polivalentă cu un adversar extrem de periculos. CSU Braşov a fost echipa cu care s-a prezentat noul lot al arădencelor, şi în acel amical echipa de sub Tâmpa şi-a dovedit calitatea. La ora actuală braşovencele sunt pe locul 5, cu doar un eşec în 7 meciuri. "Este clar că ne aşteaptă un meci greu. Dar nu acceptăm decât victoria. Fetele trebuie să aibă o tresărire de orgoliu şi să arate că ştiu să joace un meci întreg concentrare de la cap la coadă, fără naivităţi şi cu responsabilitate", a spus preşedintele Marcel Urban.

"Braşovul a demonstrat că e o echipă foarte bună. Tebuie să jucăm cât se poate de serios în faţa unui asemenea adversar, să fim consistenţi pe întreaga durată a jocului, pentru a rămâne în cărţi pentru o poziţie cât mai bună în clasament. Nu ne va fi uşor, da jucăm acasă şi trebuie să ne impunem", a spus antrenorul Jose Araujo. Din lotul echipei arădene va lipsi Karakasevic, în continuare acidentată, în timp ce Reid este incertă.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite