Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Încă un caz de coronavirus la 50 de km de Arad!

Autoritățile române au confirmat, cu puțin timp în urmă, existența unui al patrulea caz de infectare cu coronavirus în țara noastră. Persoana infectată ar fi un bărbat din Timiș. La prima testare, rezultatul a fost negativ.

Încă un caz de coronavirus la 50 de km de Arad!
Comentează 1

Încă un caz de coronavirus a fost confirmat în România. Este al patrulea. De data aceasta, vorbim despre un bărbat din Timișoara, care a venit din Italia cu femeia confirmată deja cu acest virus. La prima testare, rezultatul a fost negativ. Potrivit Realitatea PLUS, bărbatul este asimptomatic, nu are febră.

"Este vorba despre un bărbat de 47 de ani, din Timişoara, care a fost contact cu femeia depistată pozitiv în data de 28 februarie 2020 şi care s-a întors din Italia. Mai exact, bărbatul a călătorit cu femeia de 38 de ani în acelaşi avion, în partea dreaptă a acesteia în data de 20 februarie 2020 cu o cursă care se întorcea din Italia", anunță Grupul de Comunicare Strategică.

Din data de 28 februarie 2020, bărbatul, considerat contact direct, s-a aflat în autoizolare la domiciliu împreună cu familia. Rezultatele primei probe recoltate la începutul perioadei de autoizolare au fost negative.  Rezultatul probei recoltată în ziua de ieri (în cea de-a 12 –a zi de la contactul cu femeia de 38 de ani) a ieşit pozitiv la infecţia cu coronavirus COVID 19.
 
Conform primelor informaţii din partea DSP Timiş, bărbatul este asimptomatic, afebril. A fost solicitat transportul cu izoleta la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş, din Timişoara.

În prezent, la nivel național, 42 de persoane se află izolate la domiciliu. 

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite