Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Încă un an la matineu: UTA - Poli Timişoara 1-3

Încă un an la matineu: UTA  - Poli Timişoara 1-3
Comentează 0

UTA a început în forţă returul barajului de promovare-menţinere în prima ligă. După 1-2 la Timişoara, arădenilor nu le-au trebuit decât 5 minute să deschidă scorul: Burlă a executat de pe dreapta o lovitură liberă de la 18  metri, Gligor a reluat cu capul spre colțul lung de unde Petre a retrimis spre poartă și Curtuiuș a împins mingea de pe linia porții în plasă: 1-0! Burlă a avut o şansă după alte 10 minute, moment în care timişorenii se trezesc din pumni, şi în minutul 17 Bărbuț a trimis din voleu din interiorul careului după ce în urma unui aut de pe dreapta, mingea i-a fost deviată cu capul de către Drăghici, 1-1. Toată speranţa se sfărâmă în minutul 21, când Drăghici a primit o minge lungă, Miron a ezitat să iasă și a fost driblat de atăcantul timișorean care a marcat cu poarta goală, 1-2! Final de primă repriză cu UTA în corzi trupa lui Ionuţ Popa trecând în câteva rânduri pe lângă golul 3.

Laurenţiu Roşu nu are ce pierde şi aruncă în luptă încă un vârf. Degeaba, pentru că ofensiva alb-roşie suferă. Doar Copil îl pune la încercare pe portarul timişorenilor. Finalul e încins, Adili trecând de puţin pe lângă egalare. Din păcate în ultimele secvenţe, Henrique a profitat de indecizia lui Manea și a interceptat o minge și a trimis din 16 metri pe lângă Miron și a marcat golul de 1-3. Şi UTA mai stă un an în liga secundă.

UTA: Miron – Adili, Manea, Gligor, Burlă – Strătilă (Piccioni), Chindriș, Tănase (Copil), Vâlceanu (Stahl) – Curtuiuș, Petre. 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite