Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Încă un an fără Monica Anghel. Dar cu Memorialul ce îi poartă numele

Încă un an fără Monica Anghel. Dar cu Memorialul ce îi poartă numele
Comentează 0

La inițiativa Școlii Gimnaziale ”Avram Iancu” Arad, a AJH şi a inimosului Pompiliu Moldovan (cel care se pregăteşte să se pensioneze după o viaţă dedicată handbalului) a avut loc o nouă ediţie a Memorialului ”Monica Anghel” la handbal. Au participat 4 echipe de fete și 2 de băieți. 

La fete s-au ânregistrat rezultatele: Avram Iancu - Chișineu Criș 10-36, Frontiera Curtici- Unirea Sântana 30-20
În finala mare Chișineu Criș a învin Frontiera Curtici cu 33-23. Echipele Avram Iancu și Unirea Sântana fiind la egalitate 22-22, au fost departajate în urma loviturilor de la 7 m, câștigătoare Avram Iancu.

La băieţi: Avram Iancu- Unirea Sântana 27-28.

Echipele au primit cupe și diplome din partea organizatorilor: Vanci Cristina (vicepreședinte AJH), Moldovan Pompiliu (organizator competiție AJH). Competiția s-a desfășurat într-un climat de fair-play și mulțumim pe această cale domnilor și doamnelor antrenoare Mocuța (Curtici), Honiges (Sântana), Florica Boldor (Chișineu Criș), Monica Vușcan (Avram Iancu), care datorită activității acestora handbalul de performanță din Arad trăiește.Propunerea participanților a fost ca din toamnă Campionatul Județean de Handbal, băieți și fete să se desfășoare cu echipe de juniori și junioare sub formă de turnee organizate la fiecare din echipele participante.
 

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite