Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Încă un accident cu fugă de la locul faptei

Încă un accident cu fugă de la locul faptei
Comentează 0

Polițiștii Biroului Rutier au identificat un bărbat care ar fi produs și părăsit locul unui accident rutier fără încuviințarea organelor de poliție.

La data de 3 februarie a.c., polițiștii rutieri au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier in municipiul Arad. 

Din primele cercetări efectuate la fata locului, s-a stabilit ca o persoana necunoscuta, in timp ce conducea un autoturism pe strada Panselelor din municipiu, ar fi acroșat un moped, cauzând rănirea ușoară a conducătorului acestuia. 

Ulterior producerii evenimentului rutier, conducatorul autoturismului ar fi părăsit locul accidentului, abandonând autovehiculul pe o strada din municipiu.

În urma extinderii cercetărilor, la scurt timp de la producerea accidentului a fost identificat conducatorul auto, in persoana unui bărbat de 40 de ani, din județul Dolj. Efectuând verificări in baza de date, s-a constatat ca doljeanul conducea autovehiculul fără a deține permis de conducere. 

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul savarsirii infracțiunilor de conducere fără permis, vătămare corporală din culpa și părăsirea locului accidentului., dupâ cum ne-a precizat inspector principal Lorena Radu, din partea IPJ Arad.

 

Foto: IPJ Arad
 

Galerie foto (1)


Scrie un comentariu

trimite