Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Încă două blocuri pe Tarafului (FOTO)

Viceprimarul municipiului Arad, Călin Bibarţ a verificat  joi, 8 februarie, stadiul lucrărilor de extindere a zonei de blocuri din categoria locuințelor sociale din Sânicolaul Mic.

Încă două blocuri pe Tarafului (FOTO)
Comentează 0

Ca urmare a numărului tot mai mare de solicitări pentru locuinţe de tip social, administraţia locală a propus ridicarea a încă două blocuri de locuinţe în zona străzii Tarafului, pe fostul amplasament al Pieţei Sanicolaul Mic (obor de animale), în prezent proprietate publică a Municipiului Arad.

Municipalitatea arădeană îşi propune realizarea a două imobile  pe structură metalică cu regim de înălţime P + 2E, planşee din beton armat, acoperiş tip şarpantă din lemn cu învelitoare din ţiglă metalică. Pereţii exteriori de închidere şi cei interiori de compartimentare sunt din panouri multistrat cu termoizolaţii adecvate şi finisaje de calitate, iar tâmplăria este din PVC sau metalică cu geam termopan. În fiecare dintre cele două blocuri vor fi realizate câte 32 apartamente (20 apartamente cu o cameră şi 12 apartamente cu 2 camere) prevăzute cu baie proprie şi bucătărie/chicinetă.

Blocurile vor fi racordate la toate utilităţile necesare, inclusiv gaz metan, fiind dotate cu Centrale termice proprii la parter.

În jurul blocurilor se va amenaja o reţea de circulaţie carosabilă, platforme de parcare, spaţii verzi cu plantaţii de arbori şi arbuşti de tip parc cu bănci de odihnă.

Lucrările de execuţie a locuințelor sociale au început la jumătatea lunii noiembrie a anului trecut şi au ca termen de finalizare luna octombrie a anului 2019.

Valoarea proiectului este de peste 7 milioane de lei.

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite