Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Inaugurarea singurului templu de Arte Martiale Chinezesti din Romania, coordonat de maestrul fără o mână, Valentin Maxim

Inaugurarea singurului templu de Arte Martiale Chinezesti din Romania, coordonat de maestrul fără o mână, Valentin Maxim
Comentează 1

In data de 29 septembie in comuna Vladimirescu din Jud Arad a avut loc inaugurarea singurului templu de Arte Martiale Chinezesti din Romania. Protagonistul acestui eveniment a fost renumitul maestru unic in Europa si in lume in stilul lui Bruce Le fara o mana, Macsim Valentin. . Asociatia WING TSUN KOMBAT ROMANIA, cu sediul in Arad, reprezentata de presedintele Macsim Valentin si in colaborare cu Ovidiu Beleiu, creaiatorul templului WING TSUN KUNG FU, au pus bazele pentru viitor a artelor martiale chinezesti.

La acest evenimen au participat aproximativ 50 de practicanti din orasul ARAD, PECICA SI COMUNA VLADIMIRESCU. Au mai fost invitati si oaspeti de onoare, cum ar fi: vicepreședintele CJA, Sergiu Bilcea, consilierul Adrian Barbes, Nistor Stelian, ofiteri de politie, etc, etc... In deschidere au avut loc demonstratii de arte martiale. Renumitul maestru fara o mana, fost antrenor la trupele de politie mascate, a demostrat tehnici si dezarmari impotriva agresorilor. Tot in deschidere elevii maestrului Macsim Valentin au facut demostratii de arte martiale.

Odata cu acest eveniment Aradul a devenit capitala Artelor Martiale chinezesti, datorita implicarii maestrului Macsim Valentin dar si colaboratorului Ovidiu Beleiu. Toti cei care doresc sa faca antrenamente cu maestrul Macsim Valentin pot sa se inscrie si lua legatura la nr de tel: 0745433921.

     
     

Galerie foto (30)


Scrie un comentariu

trimite