Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Înalt oficial al Palestinei, în vizită la Arad

Joi, 28 septembrie 2017, Primarul Municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a primit vizita Excelenţei Sale, domnul Fuad Kokaly, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Statului Palestina în România.

Înalt oficial al Palestinei, în vizită la Arad
Comentează 0

Înaltul oaspete şi-a exprimat interesul de a pune bazele unor relaţii de înfrăţire între oraşe din Palestina şi municipiul Arad. Până acum astfel de convenţii de colaborare s-au încheiat cu Timişoara, Iaşi, Alba Iulia, Piteşti şi Bucureşti.

”Excelenta Sa, domnul Ambasador a menţionat că există disponibilitate de cooperare pe mai multe domenii, precum cel economic, cultural sau pe zona de educaţie. Cosiderăm oportună o astfel de colaborare şi nu putem decât să încurajăm acest gen de schimburi de experienţă”, a afirmat primarul Gheorghe Falcă.

În cadrul întâlnirii de la Primăria Arad a avut loc şi un schimb de idei pe tema sistemului politic şi administrativ din Palestina.

Am profitat de întâlnirea cu Înaltul oficial palestenian pentru a-i adresa câteva înrebări despre sistemul politic palestenian, în ce măsură este acesta influenţat religios. Am avut plăcuta surpriză de a primi o analiză obiectivă a realităţii palestiniene. ”, a declarat edilul Falcă.

În încheierea întâlnirii de azi, primarul municipiului Arad a fost invitat să efectueze o vizită oficială în Palestina.

(C.P.)

 

Galerie foto (3)


Scrie un comentariu

trimite
Inchide