Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

În sfârşit, FCSB are ANTRENOR: Gigi Becali s-a înţeles cu Edi Iordănescu

Edi Iordănescu, fiul fostului selecţioner al României şi câştigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua, Anghel Iordănescu, este noul antrenor al FCSB. Iordănescu jr. are o carte de vizită foarte diferită de ultimii antrenori ai Stelei.  În vârstă de 43 de ani, Edi Iordănescu și-a început cariera de antrenor în 2010, când a fost interimar și, mai apoi, antrenor secund la Steaua. Ulterior, le-a pregătit pe ASA Tg. Mureș, Pandurii, CSKA Sofia, Astra Giurgiu, CFR Cluj și Gaz Metan Mediaș. La gruparea din Gruia a avut două mandate (2018 și 2020/2021), reușind să câștige o Supercupă a României (2018) și un titlu de campion (2021).

În sfârşit, FCSB are ANTRENOR: Gigi Becali s-a înţeles cu Edi Iordănescu
Comentează 0

Edi Iordănescu va avea un salariu de 15.000 de euro pe lună la FCSB, același pe care l-a avut și la CFR Cluj, grupare cu care a câștigat titlul în sezonul trecut. Durata contractului tehnicianului este de 9 luni, adică până în iunie 2022, scrie digisport.ro.

De asemenea, pentru câștigarea campionatului, Edi Iordănescu are o primă de 100.000 de euro. De asemenea, dacă va fi demis cât timp mai are șanse să ia titlul, antrenorul va primi 500.000 de euro.

Una dintre condiţiile puse de noul antrenor al roş-albaştrilor este ca Gigi Becali să nu se mai implice la echipă, fiind de notorietate faptul că în ultimii ani antrenorii Stelei au fost transformaţi de fapt în nişte secunzi ai patronului.

Intraţi AICI pentru detalii.

Sursa foto: gsp.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite