Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

In memoriam, Mihaela Mariș. Concert caritabil cu suflet și aduceri aminte

Au trecut doi ani de la trecerea la cele sfinte a solistei Mihaela Mariș, dar amintirile nu mor niciodată, iar cei care au îndrăgit-o, în frunte cu prietenii rudele și colegii din familia muzicii populare aduc an de an un omagiu Mihaelei.

In memoriam, Mihaela Mariș. Concert caritabil cu suflet și aduceri aminte
Comentează 0

În memoria artistei, s-a organizat un spectacol caritabil, intitulat „Elena, suflet de copil”. Este un spectacol care nu doar evocă amintirea Mihaelei, ci reprezintă și un semn de solidaritate, deoarece acest eveniment va cuprinde și strângeri de fonduri pentru o fetiță de numai șase ani, care suferă de o boală nemiloasă și are nevoie de ajutor. Astfel, Mihaela, înger în ceruri, poate ajuta prin intermediul arădenilor un înger de copil, pe Elena!

Evenimentul s-a desfășurat vineri, 9 noiembrie 2018, la Palatul Cultural și i-a avut ca invitați soliști de excepție: Alexia Pojega, Patricia Petri, Ioana Luguzan Roxin, Ramona Florea, Adrian Petcu, Anca Panțîru, Andreea Corodescu, Daniela Dudaș Pele, Iuliana Tătar, Olivia Cotocea Cotuna, Marius de la Arad, Ștefan Muntenaș. Prezentatoarea a fost realizată de către Nicoleta Pavel, iar acompaniamentul, de Ansamblul „Florile Mureșului” Vladimirescu, condus de prof. Iozsi Nagy. 

"Mulțumesc tuturor celor care ați fost alături de noi la spectacolul organizat în memoria MIHAELEI MARIȘ, plecată mult prea devreme dintre noi. Mulțumirile sunt cu atât mai mari cu cât acest spectacol a avut și menirea de a ajuta o fetiță de numai șase ani, care suferă de o boală nemiloasă. Vă mulțumesc pentru omagiul adus Mihaelei, un înger în ceruri, și pentru sprijinul acordat Elenei, pentru a trece de aceste clipe grele din viața ei!

Mulțumesc interpreților, Orchestrei,  Ansamblului Florile Mureșului din Vladimirescu și nu în ultimul rând Nicoletei Pavel, care de fiecare dată a contribuit semnificativ în menținerea vie a memoriei Mihaelei, ca o adevărată prietenă", a transmis Laura Mariș.

Galerie foto (21)


Scrie un comentariu

trimite