Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

În câteva zile, maşinile staţionate neregulamentar vor fi ridicate!

În curând, mașinile staţionate neregulamentar pe partea carosabilă sau vehiculele fără stăpân și abandonate pe domeniul public sau privat al statului ori al Municipiului Arad  vor putea fi ridicate, din nou. Un regulament în acest sens a fost aprobat în şedinţa de Consiliu Local Municipal din 19 februarie 2018,  iar în scurtă vreme acesta va fi pus în aplicare.

În câteva zile, maşinile staţionate neregulamentar vor fi ridicate!
Comentează 0

Serviciul public de ridicare, transport și depozitare se va realizeaza prin intermediul Serviciului Parcări și Ridicări Vehicule din cadrul SC RECONS SA Arad. Operațiunea de ridicare a unui vehicul staționat neregulamentar pe partea carosabilă ori a unuia abandonat  va fi demarată numai după primirea dispoziției de ridicare. Potrivit  Hotărârii de Consiliu Local Municipal nr. 73 din 19 februarie 2018, dispoziţia de ridicare este întocmită de agenții constatatori din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad și din cadrul Serviciului Rutier al I.P.J. Arad.

Vihiculele ridicate vor fi transportate la depozitul din Municipiul Arad, situat str. Dosoftei F.N. De aici ele vor putea fi recuperate de proprietari numai în urma achitării tarifelor corespunzătoare ridicării, transportului şi depozitării.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite