Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

În Arad există o echipă de handbal pe nisip ( Beach Handball)

Meciurile de Beach Handball se dispută pe terenuri de nisip cu suprafață mai redusă  decât cea a unui teren normal de handbal, iar componența unei echipe este formată de trei jucători și un portar. De asemenea , și mingea este una specială.

În Arad există o echipă de handbal pe nisip ( Beach Handball)
Comentează 0

În Arad , singura echipă existentă, cea de băieți , aparține Clubului Spotiv ” Inoan”, iar terenul de antrenament este cel amenajat la Baza de agrement ” Capitan's Botiș Dreams” din Bujac,ocazie cu care antrenoarea și totodată președinta clubului menționat aduce mulțumiri lui Sorin Botiș, proprietarul terenului de nisip de pe strada Independenței.

Antrenoarea echipei, prof. Adriana Inoan, se va deplasa cu echipa pe care o pregătește, pe litoralul românesc , mai precis, în stațiunea Venus, în perioada 1-4 august, perioadă în care se va desfășura Turneul final al Campionatului național de juniori B , masculin.

Iată componența lotului care se va deplasa la Marea Neagră:
MOȚ RAUL, DUCKADAM GLAD,BOBOC DANIEL,TRIFA MAXIMILEAN,HANEŞ SEBASTIAN, ISAC RĂZVAN, OLTEAN LUCA,BARNA PAVEL,BARNA STELIAN.Antrenor-Inoan Adriana.

Adriana Ionan mai pregătește și o echipă feminină de junioare I, dar datorită unor indisponibilități, aceasta a ratat participarea la competiția rezervată acestei categorii.

Copiii care doresc să se înscrie la Beach Handball, la Clubul Sportiv ” Inoan” o pot face apelând numărul de telefon al antrenoarei  0773 855 065

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite