Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

În ajun de Moș Nicoale se aprinde Bradul de Crăciun

Marți, 5 decembrie 2017, începând cu ora 18 vă invităm să luați parte la mult așteptata festivitate de aprindere a luminițelor care împodobesc Bradul de Crăciun din centrul Aradului.

În ajun de Moș Nicoale se aprinde Bradul de Crăciun
Comentează 0

Evenimentul festiv pregătit de Primăria Arad prin Centrul Municipal de Cultură va cuprinde atât un program de colinde și cântece de iarnă cât și un concert Andreea Bălan.  Artista prezintă la Arad, chiar în ajunul sărbătorii de Sfântul Nicolae, noul ei show, Fantezia de Iarnă, special creat pentru această perioadă a anului.

Nelipsit de la întâlnirea cu cei mici, Moș Nicolae va veni cu o desagă plină de surprize. Nu mai puțin de 3000 de pachețele au fost pregătite și în acest an pentru micuții care vor participa la deja tradiționala festivitate de aprindere a Pomului de Crăciun.

Recoltat din ținutul Sebeșului, bradul a ajuns sâmbătă seara la Arad și a fost instalat pe platoul din fața Palatului Administrativ.  Odată împodobit, falnicul brad de aproximativ 20 de metri,  va întregi tabloul de sărbătoare pe care-l oferă, zilele acestea,  orașul.


Scrie un comentariu

trimite