Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Imprimantele mobile: 3 Motive pentru care să investești cu încredere în aceste dispozitive

Imprimantele mobile: 3 Motive pentru care  să investești cu încredere în aceste dispozitive
Comentează 0

Traim intr-o lume mai dinamica ca oricand si in care eficienta a devenit un aspect relevant atat pentru noi ca indivizi, cat si pentru companiile din intreaga lume. Solutiile de mobilitate au devenit astfel esentiale multor activitati ce au loc in diferite industrii, motiv pentru care investitiile in imprimante mobile, cititoare de coduri de bare sau alte solutii similare, cresc exponential de la un an la altul. Astazi insa ne vom indrepta atentia inspre imprimantele mobile, dispozitive care au schimabat in totalitate modul in care printam, aducand totodata si o eficienta greu de egalat. Imprimanele mobile sunt utilizate in prezent cu succes intr-o varietate de industrii, pentru ca printarea si etichetarea sunt in fond procese centrale intr-o varietate de domenii de activitate.

Imprimantele mobile vin la pachet cu o varietate de avantaje, adesea trecute destul de usor cu vederea, despre care insa vom discuta in cele ce urmeaza. Astfel, daca nu utilizezi inca un printer mobil in cadrul companiei tale, iata cateva motive pentru care este momentul perfect sa faci cateva investitii in acest sens!

Greutatea si dimensiunile reduse o fac ideala pentru munca pe teren

Asa cum ii spune chiar numele, o imprimanta mobila a fost conceputa specific pentru a printa oriunde este nevoie si oricand. La acest lucru contribuie desigur si faptul ca printerele mobile existente la ora actuala au o greutate si niste dimensiuni foarte reduse, astfel ca pot fi transportate cu usurinte oriunde. Mai mult decat atat, gratie acestui fapt, imprimantele mobile pot chiar fi atasate cu usurinta si de cureaua muncitorilor din diferite industrii, aspect ce va facilita enorm procesul de printare, scazand totodata si riscul producerii unor erori in acest sens.

Tiparirea etichetelor de diferite dimensiuni

Avantajele imprimantelor mobile insa nu se opresc aici, astfel ca acestea se fac remarcate si prin anumite functionalitati deosebite precum este si capacitatea formidabila a acestora de a tipari etichete de diferite dimensiuni. Aceasta flexibilitate reprezinta un avantaj major in activitatile ce presupun printare avand in vedere ca etichetele nu au in general un format standard. Astfel de imprimante mobile ce pot fi regasite si la IDmag.ro iti vor aduce nu doar performante incredibile, ci si un plus de flexibilitate in activitatile ce presupun printare.

Autonomie extinsa a bateriei

Mobilitatea excelenta a imprimantelor mobile este un lucru posibil datorita acumulatorilor cu care acestea vin echipate. Desi multi considera acest lucru un dezavantaj, pentru ca oricand poti ramane fara baterie, in realitate imprimantele mobile dispun de o atonomie a bateriei foarte buna, astfel ca anumite modele pot chiar ajunge chiar si la 20.000 de linii cu o singura incarcare.

Robustitate si costuri de intretinere scazute

Nu in ultimul rand, trebuie mentionat si faptul ca imprimantele mobile de calitate sunt concepute din materiale ce pot rezista fara probleme chiar si in medii de lucru unde exista diversi factori ce pot dauna functionalitatii acestora. Dincolo de acest aspect, imprimantele mobile utilizeaza in general tehnologia de printare direct termica, ceea ce implica costuri de intretinere mai reduse dar si printari de calitate.


Scrie un comentariu

trimite