Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Împăratul” Uțu Rohozneanu, trimis în judecată pentru trafic de droguri

Liderul clanului arădean „Împăratul” a fost trimis în judecată de DIICOT pentru trafic de droguri, alături de alți doi inculpați, cei cu care a fost prins în flagrant în mijlocul unei tranzacții cu aproape 2.500 de pastile MDMA. Pe rolul Tribunalului București, a fost înregistrat dosarul pentru trafic de droguri, unde a și început judecata pe fond. 

„Împăratul” Uțu Rohozneanu, trimis în judecată pentru trafic de droguri
Comentează 2

Uțu Rohozneanu, alături de alți doi inculpați, a fost arestat preventiv în București, după ce a fost prins în flagrant încercând să vândă aproape 2.500 de pastile ecstasy. Uțu Rohozneanu, Vasile Cristian Florian și Stoica Marius sunt acuzați de trafic de droguri și au fost reținuți de către procurorii DIICOT, ulterior fiind arestați preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. În prezent, cei trei se află în arest preventiv până în data de 17 martie. 

În octombrie 2020, procurorii DIICOT, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate, au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpaților, în timp ce unul dintre aceștia a comercializat către ceilalți doi cantitatea de 2.479 de comprimate MDMA (ecstasy). Polițiștii au prins în flagrant pe raza județului Ilfov doi bărbați, în timp ce ar fi transportat 2.479 de comprimate care conțineau MDMA, cu scopul de a le distribui pe piața neagră din București. De asemenea, a fost descoperit și indisponibilizat un pistol cu aer comprimat, supus autorizării. La scurt timp, a fost prins și cel care ar fi intermediat tranzacția. Cei trei inculpați au efectuat tranzacții cu droguri de mare risc, ce urmau a fi comercializate către consumatori de pe raza municipiului București. Pastilele au fost găsite chiar în mașina interlopului arădean. 


Scrie un comentariu

trimite