Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FOTO | Impact violent pe pod. O mașină a spulberat stâlpi de protecție și s-a rostogolit de două ori

Un șofer care circula cu viteză prea mare de podul de la Polivalentă a pierdut controlul volanului și a lovit stâlpii de protecție care separă partea carosabilă de trotuar.

FOTO | Impact violent pe pod. O mașină a spulberat stâlpi de protecție și s-a rostogolit de două ori
Comentează 0

Potrivit martorilor, șoferul circula cu viteză mare pe pod, iar la coborârea în cartierul Micălaca a pierdut controlul asupra direcției de mers și a trecut brusc de pe a doua bandă pe banda întâi, iar apoi a lovit stâlpii de protecție. Autoturismul s-a rostogolit de două ori și a ajuns lângă linia de tramvai.

În mod miraculos, bărbatul nu a avut nicio zgârietură, dar mașina sa, un Ford, a fost distrusă complet.

Șoferul are 31 de ani și a spus că a simțit cum partea din spate a mașinii s-a destabilizat, iar atunci a pierdut controlul asupra volanului. El a susținut că avea cel mult 70 de kilometri la oră, asta în condițiile în care pe pod viteza este limitată la 30 de kilometri la oră.

Conform polițiștilor, bărbatul a pierdut controlul asupra direcției din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum. Asfaltul era umed și alunecos în acel loc.

Incidentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale, pe lângă mașina avariată fiind distruși și mai mulți stâlpi de protecție de pe marginea drumului.

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
















Inchide