Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Impact nimicitor pe o șosea din Cehia. Un microbuz cu români, spulberat la granița cu Germania: un mort și șapte răniți

Un microbuz plin cu români a fost practic spulberat de un TIR, marți după-amiază pe o șosea din Cehia, la granița cu Germania. Din păcate, o femeie a murit și alte șapte persoane au fost rănite grav, două dintre acestea fiind în comă.

Impact nimicitor pe o șosea din Cehia. Un microbuz cu români, spulberat la granița cu Germania: un mort și șapte răniți
Comentează 0

Microbuzul în care se aflau cei opt români a fost distrus în urma impactului. 

Tragicul eveniment a avut loc la ora 14.00, marți, atunci când un camion și un microbuz s-au ciocnit în Tisova, în regiunea Tachov, la granița cu Germania, potrivit stiridiaspora.ro.

Primele informații din anchetă arată că un șofer de camion, în vârstă de 44 de ani, a condus de la Trnová la Nová Hospoda și în timp ce trecea un viraj în Tisová, semiremorca a intrat pe sens opus, unde a intrat în coliziune cu o microbuzul care se apropia. Camionul avea o semiremorcă pentru transport de bușteni, dar nu era cu încărcătură. Drumul era umed în momentul producerii accidentului.

În urma impactului, femeia care se afla pe locul din dreapta șoferului a murit pe loc. Ceilalți șapte au fost răniți, patru dintre ei foarte grav, dintre care doi se află în comă.

„Există șapte răniți la fața locului. Unul dintre oameni nu a supraviețuit accidentului”, a declarat Dagmar Jiroušková, purtătorul de cuvânt al Poliției, potrivit stiridiaspora.ro.

Trei dintre românii răniți au fost transportați la spital cu două elicoptere.

„Serviciul de salvare aeriană de la Líní a transportat un bărbat în stare critică pentru ventilația pulmonară controlată și celălalt într-o stare foarte gravă, dar conștient, la Spitalul Universitar Pilsen. Serviciul de salvare aeriană din Praga a transportat un bărbat în stare foarte gravă la spitalul din Motol”, a precizat Mária Svobodová, purtătorul de cuvânt al serviciului de salvare.

De asemenea, un bărbat și o femeie au fost transportați de ambulanțe în stare gravă la Spitalul Universitar Pilsen.

„Am transportat alți doi cu răni moderate la spitalul din Stod”, a mai spus Svobodová. 

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite