Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Imbratisari Gratuite - ES Team Arad

 Imbratisari Gratuite - ES Team Arad
Comentează 2

Duminică, 9 iulie, a avut loc acţiunea "Imbratisari Gratuite - Editie Speciala". Aproximativ 30 de tineri, condusi de grupul ES Team Arad au luat la pas centrul oraşului pentru a le aduce tuturor celor aflati la plimbare un zâmbet pe buze şi pentru a le oferi un motiv in plus de a fii mai puternici, mai implicati in ceea ce se realizeaza la nivel local. Toti cei intalniti au apreciat gestul si au oferit la randul lor multumiri, mai ales cei care se aflau pe terasele din centrul orasului, Parcul Copiilor, Parcul Aventura Voinicilor si de pe Strandul Neptun, acestea fiind si locatiile in care ne-am oprit pentru a oferii imbratisari aradenilor.

Campania de Îmbrățișări gratuite este o mișcare socială care implică persoane care oferă îmbrăţişări străinilor în locuri publice. Îmbrățișările sunt menite să fie acte întâmplătoare de bunătate, altruism, cu ajutorul lor ii facem pe alții să se simtă mai bine, sa le oferim energia de a merge mai departe cu convingerea ca tinerii sunt alaturi de ei.

"Am organizat aceasta actiune la propunerea participantilor din cadrul editiei trecute si ne-a iesit! Suntem foarte fericiti ca acest tip de actiuni au rezultate placute sii aradenilor le place. In continuare asteptam aradenii sa ne urmareasca activitatea pe pagina de Facebook ES TEAM pentru a vedea ce actiuni si evenimente organizam. Multumim presei locale, Molly Malone's pentru gazduire si tuturor participantilor pentru implicarea in actiunile noastre. Ne vedem duminica la "Aradenii Pedaleaza Duminica!”.  a declarat liderul grupului ES Team Arad, Alex Damian.

Galerie foto (62)


Scrie un comentariu

trimite