Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Imagini incredibile într-un spital din România: O femeie jignită şi umilită de un medic

Caz halucinant petrecut la Spitalul Orășenesc Băicoi. O femeie care venise să-și interneze o rudă bolnavă a fost umilită și jignită de medicul de gardă.

Imagini incredibile într-un spital din România: O femeie jignită şi umilită de un medic
Comentează 0

Doctorița a refuzat să o interneze pe pacienta trimisă cu salvarea de la Spitalul din Ploiești. Mai mult decât atât, într-un acces de furie a rupt fișa ca care aceasta venise.

Acest incident a fost analizat, la Realitatea TV, de Vasile Barbu, preşedintele Asociaţiei Pacienţilor, care a spus ce măsuri ar trebui să fie luate.

"Medicul din Băicoi s-a comportat total neprofesional şi inuman faţă de pacientă, pentru că nici măcar nu a văzut-o. Practic, a refuzat chiar să o consulte iniţial. Este un comportament nedemn pentru un medic. Ministerul Sănătăţii nu are niciun control asupra acestei situaţii, doar pe cale administrativă, primarul localităţii poate să intervină să o sancţioneze. Rugăm familia, pacienta, să depună o sesizare la spital şi la Colegiul Medicilor pentru acest comportament. Îndemnăm pacienta să facă sesizare şi împotriva instituţiei, nu numai împotriva medicului, pentru că acest medic este angajat al instituţiei şi instituţia trebuie să îşi asume răspunderea", spune Vasile Barbu.

Vezi video pe realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite