Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ilie Năstase, AMINTIRI cu Hugh Heffner: "Jucam tenis şi mergeam la petreceri"

Ilie Năstase a fost foarte afectat de vestea că Hugh Hefner, fondatorul revistei Playboy, s-a stins din viață la 91 de ani. Fostul tenismen a fost primul român care l-a vizitat pe acesta în locuința sa din Los Angeles, pe vremea când avea foarte mult succes cu tenisul și călătorea peste tot. Cei doi nu numai că s-au cunoscut, dar jucau și tenis împreună și s-au întâlnit la câteva petreceri. 

Ilie Năstase, AMINTIRI cu Hugh Heffner:
Comentează 0

Ilie Năstase l-a vizitat pe Hugh Hefner în anii 70 la conacul său din Los Angeles, celebrul The Mansion. Al doilea român care i-a călcat pragul locuinței a fost Silviu Boerescu, fost redactor-șef al revistei Playboy România.

Fostul jucător de tenis român a povestit câteva amintiri pe care le are cu "tatăl" brandului Playboy.

”Da, L-am cunoscut pe Hefner. Am fost la Playboy Mansion, l-am vizitat. În general, acolo îl vizitau cei cunoscuți, actorii, cântăreţii, prieteni de-ai lui. Se întâmpla în perioada în care jucam la Los Angeles, jucam cu echipe de acolo. Îi plăcea și lui tenisul, nu doar femeile frumoase. Avea chiar un teren acasă și ne plăcea să mergem să jucăm acolo. Făcea și petreceri în pijama, am fost și eu de câteva ori. Așa l-am cunoscut eu pe Hefner, era un om normal. A murit la 91 de ani, era mai bătrân cu 20 de ani decât mine”, a spus Ilie Năstase, potrivit Click.


Scrie un comentariu

trimite