Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Igaş, la o nouă campanie de donare de sânge

Igaş, la o nouă campanie de donare de sânge
Comentează 2

Senatorul Constantin Traian Igaş a participat astăzi, 14 octombrie, la o nouă campanie de donare de sânge. Iniţiativa îi aparţine consilierului judeţean Mircea Onea, iar campania s-a desfăşurat la Nădlac, cu sprijinul Centrului de Transfuzie Sanguină Arad şi a cabinetului medical dr. Kizur Camelia.

“Am onorat invitaţia consilierului judeţean de a participa alături de nădlăcani la o nouă acţiune de donare de sânge. Am rămas plăcut impresionat de numărul mare de donatori în mijlocul cărora s-a aflat şi primarul oraşului Nădlac, Vasile Ciceac. Nădlăcanii au dat dovadă de spirit civic”, a declarat senatorul Constantin Traian Igaș.

Este prima acţiune de donare de sânge de asemenea amploare organizată în oraşul Nădlac, iar cel care i-a mobilizat este consilierul judeţean Mircea Onea.

“Mă bucur că nădlăcanii au fost receptivi la mesajul adresat de mine pentru a participa la această acţiune de donare de sânge. Îmi doresc şi sunt sigur că acest demers va avea continuitate pentru că astăzi am avut dovada clară a unei mobilizări exemplare din partea localnicilor şi nu numai. Îi mulţumesc senatorului nostru Traian Igaş pentru implicare şi pentru faptul că a donat împreună cu noi, nădlăcanii”, a declarat consilierul județean Mircea Onea.

Centrul de Transfuzie Sanguină Arad face apel de nenumărate ori pentru a atinge necesarul de sânge. În ultima perioadă, CTS Arad se confruntă cu o criză de sânge, ajungând să se împrumute de la Oradea și Timișoara.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite