Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ieri  s-au decis semifinalistele ”Cupei Instituțiilor și Firmelor”

Pe terenul sintetic din Șega , ieri după-amiază , s-au disputat ultimile meciuri din cadrul celor două grupe ale Cupei Instituțiilor și Firmelor .

Ieri  s-au decis semifinalistele ”Cupei Instituțiilor și Firmelor”
Comentează 0

Pe un timp numai bun pentru fotbal, cei doi arbitri, Gabriel Hărduț și Alin Dehelean au oficiat , începând cu ora 19, trei partide, una din Grupa B și două din grupa A.

La meciuri au fost prezenti  Nelui Iovescu , unul din coordonatorii acestui proiect, iar din partea AJF  Arad, vicepreședintele acestei instituții, Mako Andras.

În prima partidă s-au întâlnit Poliția Locală Arad și ANAF Arad. Mult mai buni  și din punct de vedere tehnic și din cel fizic, ” polițiștii” s-au impus cu scorul de 5-0, reușind astfel cu 9 puncte acumulate, să acceadă în semifinală.Alături de ea, din aceeași grupă s-a mai calificat echipa Inspectoratului Școlar Județean ( ISJ). Aceasta a învins  cu 3-0 Jandarmeria Arad, acumulând punctajul maxim de 12 puncte.

Meciul jucat ieri în Grupa B  între APIA Arad și Penitenciarul Arad s-a încheiat la egalitate, 1-1
Din această grupă s-au calificat în semifinale, Penitenciarul Arad și Themis Baroul Arad, prima cu 10 punce, cea de-a doua cu 9.

Aceste patru echipe își vor disputa semifinalele după următorul program:

Astăzi, marți, 25 iunie, ora 19,30 , ISJ Arad- Themis Baroul Arad ora 20,10, Poliția Locală Arad - Penitenciarul Arad

Galerie foto (11)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite