Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Iacob a mai crescut câțiva centimetri în meciul cu Poli Iași

Iacob a mai crescut câțiva centimetri în meciul cu Poli Iași
Comentează 0

 

Considerat ca un portar cu talie mică, dezavantaj care este compensat cu talent și reflexe uluitoare, căpitanul actual al UTA-ei a mai crescut câțiva centimetri în înălțime la două intervenții decisive care puteau schimba soarta meciului și , mai ales, a moralului coechipierilor săi.

Prima în minutul 16, când cel mai bun jucător al ieșenilor, Luis Phelipe îl vede ieșit câțiva metri din poartă și trimite un lob , obligându-l pe Iacob să se întindă la maxim și să evite golul.

A doua în minutul 47, când Roman preia pe piept mingea și o expediază din vole , tot sub bară, de unde Iacob mai ”mai crește ” cu câțiva centimetri și salvează din nou.

În afara celor două faze , Florin, prin evoluțiile din ultimele meciuri, a crescut mult și-n ochii suporterilor și sperăm și-n ochii lui Edy

Iordănescu.

A fost unul din eroii meciului de ieri.

Marea găselniță a lui Mircea Rednic, după părerea mea , se numește fundașul dreapta, Rodrigues. Dezinvolt, lucid mereu, tehnic, cu multă capacitate de efort , Rodrigues vine și completează vidul de pe partea dreaptă a apărării arădene. Lui li s-au alăturat ieri după- amiază, Benga, Fabry , Abeid ...și cât de cât , din umbră, Dumitrașcu.

Încet, încet, omogenizarea colectivului se simte. Să nu fie doar o impresie de moment.

Am trăit cu toții pe parcursul jocului cu teama unor decizii ale VAR-ului. N-au fost emoții în acest sens, doar arbitrul central, Florin Andrei a lăsat impresia că dorește să ne toace ( pe noi, arădenii) cu amănuntul, luând uneori decizii bizare, mărunte dar dese.

A fost o victorie ” mare”, privind gura de oxigen. Să recunoaștem,ne va fi greu, mai ales, privind programul următoarelor patru etape, dar parcă o lumină dădătoare de speranțe se întrevede pentru viitor.

Și ieri, în ” cazanul” fierbinte de pe ”Francisc Neuman” spectatorii au fost neprețuiți.

Haide UTA!


Scrie un comentariu

trimite