Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

I-a dat soțului ULEI DE COCOS timp de o lună! Nu vei crede ce s-a întâmplat!

Exista o epidemie crescanda de obezitate, diabet tip II, boala cardiovasculara si estimarile sugereaza ca 15 milioane de oameni din SUA vor dezvolta Alzheimer pana in anul 2050.

I-a dat soțului ULEI DE COCOS timp de o lună! Nu vei crede ce s-a întâmplat!
Comentează 0

Pentru cei dintre noi care am avut neplacerea de a ne familiariza cu aceasta boala, nu exista frica mai mare decat a dezvolta boala. Studiile recente insa sugereaza ca anumite alimente organice si produse precum uleiul de cocos ar putea sa previna dementa si boala Alzheimer.

Mereu citim sfaturile obisnuite de prevenire – mananca sanatos, redu stressul, sport de cateva ori pe saptamana si tinerea creierului ocupat cu mai multe tipuri de activitate intelectuala. Dar in ceea ce priveste dieta, uleiul de cocos continua sa primeasca un grad mare dar si cuvenit de atentie din partea sustinatorilor lui, cum ar fi dr. Mary Newport.

Dr. Mary Newport este medic neonatolog care a studiat literatura si cercetarile in domeniul bolii Alzheimer din ultimii 10 ani. Aceasta sustine ca sotul ei a demonstrat o imbunatatire IMPORTANTA dupa ce i-a administrat in mod regulat ulei de cocos.

Sotul ei, Steve, in varsta de 58 de ani, a fost diagnosticat cu dementa progresiva, pentru mai mult de 5 ani. Rezultatele examenului RMN au aratat ca era foarte probabil sa dezvolte boala Alzheimer.

In timp, incepuse sa aiba lipsuri importante ale memoriei, cum ar fi sa nu tina minte unde erau lingurile sau cum sa ia apa din frigider. De asemenea incepuse sa dezvolte depresie. Depresia poate fi precursorul bolii Alzheimer.

Citeste continuarea pe andreilaslau.ro


Scrie un comentariu

trimite