Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Huawei Nova 9 SE: primul smartphone al companiei cu o cameră de 108MP

Huawei Nova 9 SE: primul smartphone al companiei cu o cameră de 108MP
Comentează 0

Huawei va încerca în curând să-și extindă gama de dispozitive disponibile la nivel internațional cu un alt nou smartphone de gamă medie. Huawei Nova 9 SE va fi lansat și în Europa în curând - și va fi primul smartphone Huawei cu o cameră de 108 megapixeli.

Huawei Nova 9 SE are numele de cod intern „Julian” și, conform datelor tehnice pe care le avem la dispoziție, va fi ferm în clasa de mijloc, dar va avea totuși o cameră puternică, cu o rezoluție extrem de ridicată. Conform WinFuture, este primul smartphone Huawei care dispune de un senzor de cameră de 108 megapixeli pentru camera principală.

În afară de camera de înaltă rezoluție, telefonul are un ecran LCD cu diagonala de 6,78 inch (17,22 centimetri) cu o rezoluție de 2388x1080 pixeli, în care un decupaj pentru camera frontală de 16 megapixeli este integrat în centru sus, sub marginea superioară. Pe lângă camera principală de 108MP, Huawei Nova 9 SE are pe spate o cameră cu unghi ultra-larg de 8MP și alte două camere de 2 megapixeli pe spate, pentru adâncime și fotografii macro.

Sub capotă, cel puțin conform informațiilor disponibile până acum, se află un procesor Qualcomm Snapdragon 665 însoțit de un cip grafic Adreno 610. Smartphone-ul Huawei Nova 9 SE are conectivitate cel mult LTE-Advanced, deci nu poate folosi rețele 5G. Din ce vedem este un smartphone la nivelul mai cunoscutului Samsung Galaxy M31, poate ușor inferior.

În ceea ce privește memorie, Huawei Nova 9 SE este bine echipat. Are 8GB de memorie RAM și 128GB stocare care nu poate fi extinsă. Alte caracteristici includ NFC, un cititor de amprentă în butonul de pornire și o baterie de 4.000 mAh care poate fi încărcată rapid prin portul USB Tip-C.

Smartphone-ul de nivel mediu Huawei rulează pe Android 11 și folosește propria interfață EMUI 12 a producătorului chinez. Desigur, Huawei se bazează și pe propriul magazin de aplicații aici, deoarece nu aveți cu acest telefon acces la Magazinul Google Play ca în cazul altor dispozitive. Nu avem încă nicio informație despre prețul lui Huawei Nova 9 SE în Europa, dar este în jur de 250 - 280 de euro.

Sursa Foto: winfuture.de


Scrie un comentariu

trimite