Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

HTC U24 Pro aproape de lansare, va avea 12GB de RAM și mufă de 3.5 mm

Zvonurile despre un succesor pentru U23 Pro s-au intensificat odată cu descoperirea unui nou dispozitiv mobil HTC în bazele de date Google. Se pare că HTC va continua cu două modele lansate: HTC U24 și HTC U24 Pro. Dispozitivul pare să fi făcut o schimbare potențial semnificativă în ceea ce privește tipul de afișaj. În același timp, HTC 24 Pro ar putea avea un avantaj față de rivalii săi în ceea ce privește caracteristicile audio.

HTC U24 Pro aproape de lansare, va avea 12GB de RAM și mufă de 3.5 mm
Comentează 0

HTC a fost cândva unul dintre cei mai cunoscuți producători de smartphone-uri din lume. De-a lungul anilor, însă, și-a pierdut locul și practic s-a îndepărtat de smartphone-uri. Putem vedea un telefon HTC din când în când, dar acest lucru se întâmplă destul de rar. Actualele telefoane HTC sun practic relative o necunoscută pentru generațiile mai tinere de utilizatori.

HTC U24 și HTC U24 Pro sunt în curs de dezvoltare la compania taiwaneză, potrivit site-ului Notebookcheck. Un astfel de telefon cu numărul de model 2QDA100 a fost descoperit recent pe siteul de referință Geekbench și pe cel de certificare Bluetooth SIG. Listarea dezvăluie specificații precum un procesor Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3, 12GB RAM, Android 14 și conectivitate Bluetooth 5.3. Această creștere a memoriei RAM promite capacități multitasking mai fluide și o experiență de utilizator mai receptivă, mai ales atunci când rulează mai multe aplicații simultan.

Noile modele sunt de așteptat să aibă afișaje OLED Full HD+ (2436x1080) de 120Hz și certificare IP67. HTC U24 Pro pare să aibă un panou frontal de 6,7 inch (17,02 cm) mai curbat decât cel al predecesorului său, care avea un afișaj relativ plat. Apoi, din nou, dispozitivul are în mod clar și mufa pentru căști a lui U23 Pro, mufă ce nu o găsiți alte telefoane noi cu Snapdragon 7 Gen 3, gen Samsung Galaxy C55, OnePlus Nord CE 4 sau Motorola Edge 50 Pro.

Predecesorul său a sosit în mai anul trecut, așa că este posibil ca HTC U24 Pro, alături de HTC 24, să ajungă la un moment dat în această lună. În plus, sistemul de operare Android 14 va veni preinstalat din cutie.

Rămâne de văzut dacă noile modele HTC vor fi disponibile și pe alte piețe, de exemplu în Europa sau SUA, în afară de Taiwan. Telefoanele precedente, HTC 23 și HTC 23 Pro nu au fost vândute pe alte piețe. Nu avem nici detalii despre un viitor preț, dar HTC U23 Pro cu 12GB de memorie RAM, costă în prezent aproximativ 350 de dolari. Estimăm un preț identic, poate puțin mai mare.

Foto: HTC

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite