Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Hoții care au aruncat în aer un bancomat din Alfa au fost prinși; la Timișoara nu le-a ieșit figura

Doi spărgători de bancomate au fost prinși, ieri, de polițiștii arădeni. Este vorba despre autorii unui furt care a pus Aradul pe harta orașelor în care bancomatele sunt aruncate în aer, nu de către clienții nemulțumiți ai băncilor, care fie vorba între noi, nu sunt puțini, ci de către... cei ce n-au și nici nu vor să muncească cinstit, adică de către infractorii pentru a căror drepturi se luptă guvernanții noștri.

Hoții care au aruncat în aer un bancomat din Alfa au fost prinși; la Timișoara nu le-a ieșit figura
Comentează 1

„Ieri, 11 martie, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Arad au efectuat trei percheziții, pe raza județului Arad, la locuințele unor persoane bănuite de furt calificat și distrugere. Aici au fost descoperite și ridicate mai multe instrumente de spargere, două butelii de oxigen și acetilenă, racordate la furtunuri cu regulator de gaz cu manometre, și un cablu electric cu electroșoc, confecționat artizanal”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției.

Oamenii legii susțin că între 6  și 14 ianuarie persoanele vizate ar fi încercat să sustragă bani dintr-un ATM din Timișoara. Se pare că figura nu le-a ieșit. Le-a ieșit însă pe 14 ianuarie, la Arad,  când ar fi  reușit sî sustragă 424.880 de lei dintr-un bancomat situat în Alfa, care a fost aruncat în aer. „De asemenea, după ce un bărbat a fost depistat în municipiul Arad, a fost indisponibilizat autoturismul folosit la săvârșirea faptelor. Bărbatul și femeia au fost reținuți, pe baza de ordonanță de reținere, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și distrugere. În investigațiile desfășurate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad și sub coordonarea Direcției de Investigații Criminale au fost angrenați și polițiști din cadrul Institutului Național de Criminalistică, Unitatea Centrală de Analiză a Informaţiilor, Direcția Operațiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române, precum și colegi de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Arad și de la inspectoratele de poliție din județele Timiș, Bihor, Maramureș, Cluj, Brașov, Argeș și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București”, se mai arată în comunicat.

 

 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite