Vremea Romania, Arad 10°C

Stiri Arad

Horoscop zilnic 2 noiembrie: „Să fie foarte atenți la o decizie care aparent este bună, dar care în realitate ascunde multe capcane…”

Horoscop zilnic 2 noiembrie: „Să fie foarte atenți la o decizie care aparent este bună, dar care în realitate ascunde multe capcane…”
Comentează 0

Horoscop zilnic 2 noiembrie: Berbec (21.03 -19.04)

Iubire: sugestia astrelor este că nu ar strica să apelați la divinitate atunci când simțiți că sunteți presați din toate părțile.
Sănătate: căderile de calciu se datorează proastei gestionări a programului.
Bani: o zi ceva mai echilibrată deoarece încă nu au timp să se gândească la cheltuielile de sfârșit de săptămână.
Horoscop zilnic 2 noiembrie: Taur (20.04 – 20.05)

Iubire: să fie foarte atenți la o decizie care aparent este bună, dar care în realitate ascunde multe capcane, una vor să spună și iese cu totul altceva.
Sănătate: să fie atenți la cascada de răceli cu care se confruntă majoritatea dintre noi.
Bani: astăzi trebuie să se abțină nu atât de la cheltuielile pe nimicuri, cât de la speculațiile de orice fel.
Horoscop zilnic 2 noiembrie: Gemeni (21.05 – 21.06)

Iubire: Venus pare să aducă la lumină mici neînțelegeri, mici înșelătorii care să îi dea peste cap, uneori înțeleg și ei că lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par.
Sănătate: posibile probleme cu colonul, dar și cu spatele, cu durerile de articulații!
Bani: trebuie să rezolve o serie de lucruri care au tot fost amânate sau vor alerga să-și recupereze finanțele de pe la datornici.
Horoscop zilnic 2 noiembrie: Rac (22.06- 22.07)

Iubire: impresionează prin felul cum vorbesc, prin modestie, prin ştiinţa a ceea ce au de făcut pe segementul acela numit iubire.
Sănătate: revin cu atenţionarea făcută săptămânile trecute, să aibă grijă la alimentaţie, deoarece au ficatul foarte obosit.
Bani: se reactivează lupta cu fostul soț sau fosta soție pe palierul întreținerii ori al custodiei copiilor.
Horoscop zilnic 2 noiembrie: Leu (23.07- 22.08)

Iubire: în mare parte, creativitatea în cuplu este dată de sensibilitatea partenerilor și este direct proporţională cu încrederea dintre cei doi.
Sănătate: pare că revin durerile de cap, dar cred că este vorba, mai degrabă, de răceala care ne atinge pe toţi ori de probleme dentare.
Bani: banii vin pe cele mai ciudate căi, care să le permită să nu le mai fie teamă de nimic.
Horoscop zilnic 2 noiembrie: Fecioară (23.08 -22.09)

Iubire: își analizează deciziile și comportamentul, elimină defazajele legate de propria imagine și de partenerul de viață / iubită în raport cu felul cum se prezintă și ceea ce reprezintă.
Sănătate: atenție ce mâncați că fierea vă poate face iar figuri.
Bani: nu este o zi care să aibă de a face cu banii, cât, mai degrabă, cu felul în care concep ei ideea de economie personală.
Horoscop zilnic 2 noiembrie: Balanţă (23.09 – 23.10)

Iubire: se pot pomeni că tot bagajul de vise privind ideea de iubire și de familie ia un alt drum, diamentral opus celui propus și se pomenește dorindu-și o viață în doi.
Sănătate: răcelile de sezon le pot da ceva bătăi de cap.
Bani: pot afla că beneficari a unor bonităţi cu iz de moştenire indirectă sau de repunere în drepturi.
Horoscop zilnic 2 noiembrie: Scorpion (24.10 – 22.11)

Iubire: viața afectivă este tulburată de o serie de întâmplări care repercutează asupra evoluției relațiilor, stârnind amintiri nu tocmai plăcute, dar necesare.
Sănătate: ziua poate aduce în față greșeli pe care le-au mai făcut și în trecut legat de igiena personală.
Bani: își impun punctul de vedere când este vorba de cheltuit bani și nimeni și nimic nu îi va face să dea înapoi.
Horoscop zilnic 2 noiembrie: Săgetător (23.11 – 21.12)

Iubire: să fie atenţi pentru că teama de a nu rata anumite oportunităţi – profesionale sau de afaceri – îi epuizează în asemenea măsură încât uită și de familie și de dragoste.
Sănătate: să mănânce nu doar să mediteze, altfel metabolismul lor o va lua razna.
Bani: au bani atât cât să alearge să-şi achite dările.
Horoscop zilnic 2 noiembrie: Capricorn (22.12 – 20.01)

Iubire: se restabilește într-un fel raportul de forțe dintre el și felul în care sunt percepuți de cei din jur, ceea ce le aduce o doză serioasă de încredere în sine și îi determină să ia provocările în piept, în special cele legate de cuplu și de partenerul de viață.
Sănătate: li se impută aceleași greșeli și aceeași încăpățânare dintotdeauna.
Bani: dirijează banii partenerului de viață în direcții sigure, bine țintite, fără concesii sau ambiguități.
Horoscop zilnic 2 noiembrie: Vărsător (21.01 -19.02)

Iubire: sunt supuși unui tir de eveimente cu caracter spiritual, cu angrenarea unui întreg sistem de reacții de apărare care condiționează exprimarea iubirii.
Sănătate: nimic nu este mai liniștitor pentru acești nativi decât să știe că nu mai are probleme care sp afecteze ziua de mâine.
Bani: analiza propriilor posibilități atrage după sine o rearanjarea a lucrurilor în planul concret iar cheltuielile pe care vor să le facă să fie amânate.
Horoscop zilnic 2 noiembrie: Peşti (20.02 – 20.03)

Iubire: convingerea că oamenii vor fi mai buni dacă sunt și ei mai buni, le-a șubrezit relația care acum amenință să se prăbușească.
Sănătate: nu se plâng de probleme, energia lor este orientată să îndrepte ce se mai poate îndrepta din greșelile cotidiene.
Bani: tentativa de a repara lucrurile greșite, deciziile eronate, cheltuielile nejustificate din trecut și care sunt responsabile de ceea ce li se întâmplă în prezent.

Sursa: click.ro

Scrie un comentariu

trimite