Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Horoscop 20 decembrie. Aceste ZODII trec printr-o schimbare importantă

Horoscop 20 decembrie 2016. Horoscopul zilnic pentru ziua de marti, 20 Decembrie 2016. Citeste Horoscopul zilei de Marti, 20 Decembrie 2016, si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Horoscop 20 decembrie. Aceste ZODII trec printr-o schimbare importantă
Comentează 0

Berbec – Horoscop 20 decembrie 2016
A venit vremea celebrării unui succes la care ai contribuit şi tu la serviciu. După zile sau săptămâni de efort colectiv, roadele încep să se vadă şi va lăudaţi unii pe alţii pentru rolul pe care l-a jucat fiecare în acest proiect de succes.

Şefii apreciază ce ai făcut, colegii îşi arată mulţumirea pentru eforturile depuse de tine, deci n-ar fi rău ca, la moment de sărbătoare, să vă scoateţi mai mult în lumină, unii altora, contribuţia. Laudele şi aprecierile reciproce pot deveni liantul cel mai bun în echipa pentru că după atâta muncă împreună, meritaţi să primiţi felicitările tot împreună.

Taur Horoscop 20 decembrie 2016
Conflictul care musteşte în jurul tău are mari şanse să se calmeze, datorită intervenţiei unei persoane cu mai multă experienţă ce da dovadă de un calm imperturbabil. Această demonstrează celor implicaţi în război că nu agresivitatea, nici atacul, şi nici nervii nu sunt calea de soluţionare a problemei care a generat tensiune, ci toleranţă şi răbdarea.

Tu le ai pe acestea în bagaj din belşug, deci ce-ar fi să apelezi la ele chiar acum? Un ton scăzut şi diplomat nu poate primi că replică o înjurătură, ca atare fii tu cel care deschide primul calea spre negociere şi împăcare. Fii tu cel înţelept!

Gemeni Horoscop 20 decembrie 2016
Dacă nu ştii încotro s-o apuci, ai curaj să baţi la uşile potrivite pentru a cere răspunsuri. Vei întâlni persoane dispuse să îţi împărtăşească din experienţă lor bogată de viaţă, ba chiar se vor arată dispuse să te ajute, pentru că ele deţin informaţii la care tu nu ai ajuns încă.

E o bucurie să înveţi de la astfel de oameni atâtea lucruri interesante, dar cel mai mult te onorează faptul că ei te primesc în rândul lor cu deschidere, pentru că vor să-ţi împărtăşească ce ştiu. Nu au interese egoiste, nu vor să ţină ceea ce ştiu doar pentru ei, ci sunt încântaţi că pot să transmită şi altora, iar tu eşti azi invitatul lor de onoare!

Citește mai mult pe realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite