Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Horoscop 2 martie. Previziuni pentru toate zodiile

Racii găsesc soluții la orice problemă astăzi, nativii zodiei scorpion aleg astăzi iubirea în locul carierei, iar vărsătorii își găsesc echilibrul în plan sentimental.

Horoscop 2 martie. Previziuni pentru toate zodiile
Comentează 0

BERBEC 
Vi se confirmă anumite bănuieli și în urma acestui lucru începeți să puneți în practică un plan la care v-ați gândit de mai mult timp. 

TAUR 
Vă învârtiți în cerc de câteva zile. Simțiți că nu se întâmplă nimic notabil și puneți piciorul în prag. O să le spuneți celor implicați care este punctul vostru de vedere. Imediat se vor observa schimbări. 

GEMENI 
Realizați un plan ce va avea succes la locul de muncă. Această reușită se poate finaliza și cu o mărire de salariu. 

RAC 
Nu vă lăsați doborâți de nimic și oricât de multe uși vi s-ar închide tot găsiți o portiță pe care să intrați. Atitudinea aceasta vă va aduce într-o postură unică. 

LEU 
Aveți nevoie de mai multă distracție în viața voastră. S-a instalat monotonia și mai este doar un pas până să cedați. Prietenii vor luă atitudine. 

FECIOARĂ 
Primiți o recompensă pentru eforturile depuse în ultimul timp. Considerați că era nevoie de așa ceva. Vă dă forța să continuați în același ritm. 

BALANȚA 
Este o zi perfectă pentru a petrece mai mult timp cu partenerul de viață. Ați stabilit să faceți în așa fel încât să vă rezervați câteva ore doar pentru voi, iar acum a venit momentul să vă țineți de cuvânt. 

SCORPION 
Dacă ar fi să alegeți între o zi satisfăcătoare la locul de muncă și câteva în care să stați să vă relaxați cu partenerul de viață, o luați pe a două fără să stați pe gânduri. Nu o să puteți opta pentru ceea ce vreți, dar o să fiți cu capul în nori astăzi. 

SĂGETĂTOR 
Aveți foarte multe lucruri pe ordinea de zi, așa că nu va gândiți că puteți să plecați mai devreme de la birou. Va pregătiți de un eveniment important care îi privește pe toți colegii de serviciu. 

CAPRICORN 
Săriți peste obstacole fără să le luați în seamă astăzi. Această atitudine va ajuta foarte mult, pentru că energia de care dați dovadă vă duce pe culmile succesului. 

VĂRSĂTOR 
Vă găsiți echilibrul astăzi în plan sentimental. O decizie luată alături de persoană iubită poate duce la o schimbare radicală a vieții voastre. 

PEȘTI 
Viața de cuplu e liniștită încât nu doriți nimic altceva decât să stați în compania celui drag. Stați de vorbă pe îndelete cu persoana iubită și găsiți soluții și explicații la tot ce va frământă pe amândoi.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite