Vremea Romania, Arad -2°C

Stiri Arad

Hărţuielile au dat roade. CSM Arad rămâne fără director. Din nou. Pentru că unora le place...jazzul, nicidecum efortul

Vasile Bociort a stat în umbră o perioadă, atunci când a venit la conducerea CSM-ului arădean.

Hărţuielile au dat roade. CSM Arad rămâne fără director. Din nou. Pentru că unora le place...jazzul, nicidecum efortul
Comentează 1

A văzut ce are de făcut şi a început să pună la punct unele lucruri care scârţâiau rău de tot în ceea ce a fost la un moment dat cel mai important club al Aradului. Şi cum cel care vrea să muncească displace celorlalţi evident că a fost atacat din toate părţile. A rezistat cât a putut şi a încercat să asigure un climat de desăfşurare al activităţii la CSM cât mai bun. Iar marea majoritate a celor din familia CSM-ului au doar cuvinte de mulţumire. Pentru că managerul Bociort a făcut ce trebuia să facă.

Însă mandatul său la conducerea clubului se apropie de final (spre bucuria unora!!!). În iarnă Vasile Bociort şi-a depus demisia la MTS, sătul de câte şi-a încasat, fără temei, de la cârcotaşii de serviciu.

Mandatul lui Vasile Bociort, în calitate de director al CSM Arad, se apropie de final. După opt luni la conducerea clubului, Bociort spune că și-a dat demisia încă din iarnă, înaintea decretului de demitere al MTS, valabil cu data de 15 martie. „Mi-am înaintat deja demisia pe data de 18 decembrie, dar am fost rugat să mai rămân și asta am făcut. Viaţa merge mai departe, rămîn în urmă lucrurile bune care se văd şi se vor vedea”, spune Vasile Bociort.

Din 15 martie, Lucia Mihalache devine director interimar la CSM Arad, urmând să se organizeze un concurs pentru ocuparea postului rămas vacant.

După aceea rămâne de văzut cine va putea să continue, sau dacă se va alege praful de CSM, aşa cum risca să se aleagă cu vreo 8 luni în urmă.

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite