Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

HAPPY RACE 2017 la Arad

 HAPPY RACE 2017 la Arad
Comentează 0

Evenimentul HAPPY RACE 2017 a fost organizat de către Asociația Centrul Județean de Voluntariat Arad și Asociația Centrul de Excelență și susținut de către Primăria Municipiului Arad prin Centrul Cultural Municipal Arad și s-a desfășurat în Municipiul Arad în după amiaza de duminică, 10 decembrie și a avut startul și sosirea în Parcul Eminescu.

HAPPY RACE este o cursă de alergare având probe atât pentru alergători profesioniști și amatori, cât și pentru copii alături de un părinte și își propune să fie o provocare și în același timp un mod de distracție și socializare, scopul evenimentului fiind promovarea sportului de masă, de performanță și a educației pentru sănătate.

IATĂ TRASEUL PROBELOR EVENIMENTULUI HAPPY RACE:

Cursa – Elfii lui Moș Crăciun – cursă individuală (M+F, +18 ani), lungime – aprox. 12 km

Cursa – Renii lui Moș Crăciun - cursă individuală (F+M, +18 ani) – aprox. 6 km.

Cursa – ARED SANTA RACE, 2km, individual (F+M participanți peste 10 ani)

Cursa - FAMILY (un părinte + un copil cu vârsta între 3 și 10 ani) - aproximativ 300 m

"HAPPY RACE este un eveniment distractiv, în care imbinăm atmosfera de relaxare cu sportul, cea mai spectaculoasă probă fiind cea de 12 km, a Elfilor, urmată de Renii lui Moș Crăciun, iar cea mai mică cea de 300 de metri. În plus, anul acesta avem o cursă suplimentară, o cursă pentru familii, precum și celebra cursă a MOȘILOR DE CRĂCIUN. Ne bucurăm că s-au înscris foarte mulți participanți și sperăm să organizăm acest eveniment și anul viitor", a precizat deputatul Glad Varga, principalul organizator al evenimentului, alături, desigur, de energica Viorica Graur.

În scurt timp și lista completă a câștigătorilor.

 

Galerie foto (508)


Scrie un comentariu

trimite