Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FOTO | Haos pe DN7. Trei TIR-uri s-au ciocnit, doi șoferi fiind răniți grav

Trei automarfare au fost implicate într-o coliziune pe DN7, în zona localității Milova, iar doi dintre șoferi au fost răniți grav și transportați la spital.

FOTO | Haos pe DN7. Trei TIR-uri s-au ciocnit, doi șoferi fiind răniți grav
Comentează 0

Accidentul a avut loc într-o curbă deosebit de periculoasă, în care șoferul ceh al unui TIR care circula dinspre Deva spre Arad a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens. Bărbatul circula cu viteză neadaptată la drumul alunecos, în condițiile în care ploua.

”Șoferul frânase în curbă, iar remorca a intrat în balans și a lovit lateral un TIR care circula din sens opus. Ulterior, același automarfar a lovit un al doilea TIR de pe contrasens, însă frontal”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției, Ovidiu Liber.

Cele două automarfare lovite pe contrasens aparțin unei firme din Ungaria și transportau oglinzi și sticlă, iar șoferul ceh transporta materiale textile.

Potrivit polițiștilor, cehul și șoferul din al doilea TIR lovit au suferit răni grave, fiind transportați la Spitalul Județean cu două ambulanțe. Medicii spitalului afirmă că ei au fracturi, leziuni interne și externe, dar sunt stabilizați hemodinamic.

În urma coliziunii, traficul pe DN7 a fost blocat complet două ore, iar ulterior s-a circulat încă o oră alternativ în ambele sensuri pe una dintre cele două benzi ale șoselei. 
 

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite