Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

HALUCINANT! Cadavru în putrefacție, investigat medical în sicriu de un echipaj al Ambulanţei. Rudele susțineau că mortul mişcă

Un bătrân de 80 de ani, care începuse să intre în putrefacţie la cinci zile după ce a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, a fost investigat medical în sicriu de către un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, după ce rudele au sunat de mai multe ori la numărul de urgenţă 112 şi au anunţat că bărbatul mişcă şi respiră, scrie News.ro.

HALUCINANT! Cadavru în putrefacție, investigat medical în sicriu de un echipaj al Ambulanţei. Rudele susțineau că mortul mişcă
Comentează 0

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ), echipajul cu medic a mers în localitatea Vovrieşti pentru a răspunde unei solicitări făcute prin numărul de urgenţă 112 de către fiica bătrânului, care a afirmat că tatăl său, mort de cinci zile, a mişcat un deget.

Mai mult, femeia i-a spus dispecerului de serviciu că a făcut şi testul cu oglinda şi a observat că aceasta s-a aburit, semn că bărbatul aflat în sicriu ar respira.

În consenciţă, echipajul SAJ Vaslui care s-a deplasat la caz a făcut investigaţiile medicale pentru a constata dacă cele observate de către fiica bătrânului de 80 de ani se confirmă.

CITEȘTE PE NEWS.RO CE DECLARĂ MEDICII

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite