Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Halep și Andreescu, incluse în retrospectiva WTA! „Ar putea fi una dintre marile rivalități din 2020”

Confruntarea dintre Simona Halep și canadianca de origine română Bianca Andreescu, de la Turneul Campioanelor, a fost inclusă de WTA în clasamentul celor mai bune cinci meciuri din 2019, scrie realitateasportiva.net.

 Halep și Andreescu, incluse în retrospectiva WTA! „Ar putea fi una dintre marile rivalități din 2020”
Comentează 1

La Shenzhen, Halep a salvat o minge de meci și a învins-o pe Andreescu în trei seturi: 3-6, 7-6 (6), 6-3, după două ore și 30 de minute de joc.

Vezi pe realitateasportiva.net cele mai importante momente din această partidă.

A fost primul meci din Grupa Violet de la Turneul Campioanelor. În cele din urmă, niciuna dintre jucătoare nu a reușit să se califice în semifinale.

Bianca Andreescu (19 ani) a părăsit în lacrimi Turneul Campioanelor, din cauza unei accidentări în meciul al doilea, împotriva Karolinei Pliskova.

Meciul dintre Halep și Andreescu a fost o primă imagine pentru ce ar putea fi una dintre marile rivalități din 2020 și unul dintre cele mai bune meciuri ale anului în circuitul WTA„, scrie site-ul WTA.

Andreescu (locul 5 WTA) a avut un an excepțional, cu trofee la Newport, Indian Wells, Toronto și US Open. 48 de victorii și 7 înfrângeri are canadianca de origine română în 2019.

Halep (locul 4 WTA) a reușit cele mai puține victorii în circuit din 2012 încoace (43), dar a cucerit cel de-al doilea trofeu de Mare Șlem din carieră, la Wimbledon.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite