Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gyuszi Balint ne-a dat o palmă peste gură

Numărul celor care l-au criticat pe antrenorul echipei UTA în ultima vreme, printre care , mai voalat și eu, recunosc, a crescut mai ales după exprimarea greoaie a echipei în primul meci al acestei stagiuni, cel împotriva Farului lui Hagi.

Gyuszi Balint ne-a dat o palmă peste gură
Comentează 1

Astăzi , la Pitești , gândurile rele s-au îndreptat , sigur iar spre Balint atunci când s-a aflat formula de echipă pe care urma să o etaleze antrenorul arădean. Mai ales, folosirea din primul minut a lui Ubbink și Antal. Dar pe parcursul meciului aceste gânduri s-au schimbat. Pasele au funcționat , apărarea , inclusiv portarul Iacob au fost de netrecut, iar certitudinile din primul meci: Erico, Batha, Miculescu, dar mai ales omul meciului, fundașul dreapta Vukcevic au confirmat și astăzi.

Oprindu-ne la acest ultim nume, Vukcevic , trebuie să recunoaștem că avem un post de fundaș dreapta sigur, un jucător cu o capacitate de efort ieșită din comun , pe care la fel de bine se poate conta folosindu-l și ca mijlocaș de bandă.

Așteptăm ca și Filip Dangubic să-și ”rodeze” motorul, iar Benga să se integreze ( va fi greu) în blocul de fundași centrali.

La Pitești am văzut o UTA frumoasă, iar și mai frumoase au fost momentele în care galeria arădenilor alcătuită doar din doi reprezentanți se auzea peste cele câteva mii de suporteri autohtoni prezenți pe stadionul din Trivale.

În următoarea etapă va veni FCSB la Arad. UTA va trebui să joace fără teamă, să joace cu personalitatea cu care a jucat astăzi, Balint să fie inspirat, iar arbitrul...măcar ca și Ionuț Coza de astăzi!

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite