Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Grupul catehetic ,,Sfântul Stelian” al Parohiei Prunișor, a fost premiat de PF Părinte Patriarh DANIEL

Grupul catehetic ,,Sfântul Stelian” al Parohiei Prunișor, a fost premiat de PF Părinte Patriarh DANIEL
Comentează 0

21 mai 2022

Cu prilejul proclamării canonizării Sf. Cuv. Teodora Basarab și al sărbătoririi hramului istoric ,,Sf. Împărați Constantin și mama sa Elena, cei întocmai cu Apostolii” al Catedralei Patriarhale din București, preotul paroh Avram Florin Ioan de la parohia Prunișor și Denis Roșu Drăgan, reprezentantul grupului Catehetic „Sfântul Stelian”, din parohie, au fost premiați de către Preafericitul Părinte Patriarh Daniel pe colina Bucuriei.

Aceasta, în contextul Concursului național ,,Rugăciunea în viaţa mea” în urma clasării pe locul I la etapa eparhială ce a avut loc la Arad, prin proiectul ,,Rugăciune înalț”, coordonat de Pr. Florin Ioan Avram.

În Parohia Prunișor s-a derulat acest proiect pe o perioadă de  aproximativ 4 luni, unde s-au desfășurat mai multe activități cu caracter social-filantropic, pastoral-misoinar, cultural-artistic și spiritual-duhonicesc, avându-i în centrul acțiunilor pe copiii și tinerii din grupa de cateheză „Sfântul Stelian” din această parohie, alăturându-se și unii copii din alte localități. Pe lângă aceștia ca și parteneri de colaborare în demararea acestui proiect am avut Primăria Sebiș, prin domnul primar Cristian Feieș și Liceul Teoretic condus de doamna director Braițiu Ramona, avându-i ca implicați pe doamna director adjunct Talida Pop și doamnele învățătoare Herbei Felicia și Avram Ramona-Adela.

 

Premiile au constat în diplome omagiale, și diferite cărți duhovnicești!
Prof. Denis Roșu Drăgan

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite