Vremea Romania, Arad 7°C

Stiri Arad

GRUPARE INFRACȚIONALĂ SPECIALIZATĂ ÎN TRAFIC DE DROGURI, DESTRUCTURATĂ DE POLIȚIȘTI

GRUPARE INFRACȚIONALĂ SPECIALIZATĂ ÎN TRAFIC DE DROGURI, DESTRUCTURATĂ DE POLIȚIȘTI
Comentează 0

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Arad, au reuşit destructurarea unei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri de risc și mare risc/ membrii grupării, 4 tineri din Timiș, urmează a fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă

Din cercetări a reieşit că din anul 2017, gruparea constituită din patru tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 25 de ani, toţi din judeţul Timiş, acţionau pe linia traficului de droguri de risc şi mare risc pe relaţia Olanda-România.

La data de 15 februarie a.c., poliţiştii de crimă organizată au reuşit depistarea şi prinderea în flagrant a unui tânăr de 20 de ani, în timp ce oferea spre comercializare 250 de comprimate  XTC, asupra acestuia găsindu-se alte 240 de comprimate de aceeaşi natură.

La aceeaşi dată, poliţiştii Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Arad, au efectuat pe raza municipiului Timișoara, 3 percheziţii la locuinţele membrilor grupării.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost ridicate grame 202 grame cannabis și 4.535 comprimate XTC cu diferite logo-uri, în valoare de aproximativ 263.850 de lei.

În baza probatoriului administrat, membrii grupării urmează a fi prezentați magistraților Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire de grup infracțional organizat, trafic international de droguri de risc si de mare risc si trafic de droguri de risc și mare risc prev.

 

OFIȚER DE PRESĂ,

Inspector principal de poliție Lorena RADU

0758.882.006

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scrie un comentariu

trimite