Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Grotesc: un individ din Bacău s-a transformat într-o femeie cu o mână tăiată şi cu o hemoragie severă pentru a-i impresiona pe arădenii creduli

După principiul „nu e prost cine cere...” un individ din Bacău a venit la cerşit tocmai în Arad,  unde s-a travestit, devenind o femeie demnă de milă, cu o mână tăiată şi o hemoragie severă, pentru a-i prosti pe cei care se lasă prostiţi de astfel de specimene. A fost însă prins de Poliţia Locală şi... a plecat la Timişoara.

Grotesc: un individ din Bacău s-a transformat într-o femeie cu o mână tăiată şi cu o hemoragie severă pentru a-i impresiona pe arădenii creduli
Comentează 0

„La orele târzii ale amiezii, pe bulevardul Revoluției, o femeie de vârstă medie ce avea jumătate tors acoperit de o bluză ușoară și parcursese pietonal traseul Podgoria-Avram Iancu, a fost ajunsă din urmă și interpelată de un echipaj al Poliției Locale. În scurt timp, a rezultat că respectivul, deoarece vorbim despre un bărbat deghizat în femeie, abordase mai multe persoane, cărora le prezentase o recuzită ce indica faptul că ar avea brațul drept recent amputat, sens în care expunea o  aparentă hemoragie abundentă, solicitând mila publică.

B.I. din județul Bacău, născut în 1993, și-a prezentat spectacolul mai degrabă macabru în mai multe orașe din România, precum și pe litoral. La Arad sosise dimineața, cu trenul, intenționând să stea câteva zile. Din păcate pentru el, a fost interceptat de polițiștii locali în scurt timp, motiv pentru care, însoțit de aceștia, s-a deplasat înapoi la gară, unde a achiziționat un bilet de tren și a plecat către Timișoara”, susţin reprezentanţii Poliţiei Locale.

Înainte de a se despărți de patrula de ordine publică le-a expus instrumentarul: sâni falși din silicon, pungă cu bulion pentru a simula hemoragia și amputarea, batic etc. „El a relatat cu mândrie că utilizează și deghizajul în măicuță. Acesta s-ar dovedi util în special în preajma așezămintelor de cult, sens în care B. I. a prezentat un film pe TikTok în echipament complet.

Aparent lipsit de agresivitate, tânărul a menționat că traseele sale prin țară au inclus și internarea într-o instituție psihiatrică din Buzău, de unde a plecat, însă, pentru a-și relua ocupația de bază, cerșetoria. Ar aparține unei familii numeroase, având încă 5 frați, toți plecați din țară.

La Arad s-ar fi aflat pentru prima dată și ar mai fi revenit dacă primirea făcută nu i-ar fi lăsat o impresie neplăcută privind oportunitățile pe care se aștepta să le găsească, măcar temporar, în orașul nostru”, mai spun poliţiştii locali.

Sursa foto: Poliţia Locală

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite