Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Grevă japoneză la AJOFM Arad

Grevă japoneză la AJOFM Arad
Comentează 0

Pe fondul lipsei dialogului între organizația noastră, Federația Sindicatelor din Ministerul Muncii și ministrul Muncii, doamna Victoria-Violeta Alexandru, în urma consultării membrilor noștri, luni 19 Octombrie 2020, vom recurge la forma de protest de tip - GREVĂ JAPONEZĂ - pentru a semnala situația deosebită în care ne aflăm, situație provocată de denigrarea continuă a angajaților instituțiilor din M.M.P.S., denigrare venită chiar de la actualul ministru.
       Altfel, doamna ministru Victoria-Violeta Alexandru ar trebui să înțeleagă că nu lipsa de neimplicare a funcționarilor din  instituțiile  M.M.P.S. a dus la problemele generate în sistem, ci o serie de lipsuri de natură logistică și organizatorică înregistrate la toate nivelurile, generate de ne punerea în aplicare a unor prevederi legale aflate deja în vigoare, sau de neadaptarea unor măsuri legislative noi la situația prezentă, care să faciliteze desfășurarea cat mai eficientă a activității acestor instituții. 
       Sperăm ca prin această formă de manifestare, ministrul Muncii să se implice activ în rezolvarea revendicărilor și nu în defăimarea și criticarea angajaților, acțiuni ce nu conduc decât la decredibilizarea instituțiilor statului.
     Un ministru trebuie să fie implicat în dialog permanent cu partenerii sociali și dedicat în activități de dezvoltare a ministerului, nu în activități de manipulare și dezinformare sperând prin acestea în creșterea propriei imagini publice.

 

Sindicatul AJOFM ARAD 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite