Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Grădiniţa P.P. Furnicuţa Arad la 40 de ani (FOTO)

Cu ocazia împlinirii celor 40 de ani de activitate a fost prezentată viața acestei instituții de învățământ preșcolar de-a lungul timpului, implicarea întregului personal didactic şi nedidactic precum şi rezultatele obţinute atât de cadrele didactice cât şi de copii, bineînţeles cu ajutorul părinţilor şi bunicilor.

Grădiniţa P.P. Furnicuţa Arad la 40 de ani (FOTO)
Comentează 0

Este o onoare  să prezentăm recunoştinţa noastră tuturor celor care au coordonat bunul mers al instituției, de la început până în prezent, respectiv 1977-2017, directori: Hanc Lidia (oct. 1977 - aug.1980), Taşcă Maria (sept. 1980 - aug. 1986), Biriş Mina (sept. 1986 - aug.1988), Tamba Mărioara (sept.1988 - aug.2014), Şarga Ramona (sept. 2014 - aug.2016). Mulţumim tuturor pentru remarcabilul profesionalism şi sprijinul acordat învăţământului preuniversitar, precum şi pentru contribuţia adusă în evoluţia şi creşterea prestigiului învăţământului arădean.” – a declarat director prof. Mariana Cismaşiu.

Pentru Grădinița cu program prelungit nr.10 ( în trecut) și “Furnicuța”  (în prezent), scurgerea timpului a adus mereu provocări și oportunități, iar colegele noastre au reuşit să trezească nu numai bucurie în sufletele micuților, ci și plăcerea de a veni la grădiniță.” – a declarat inspector şcolar pentru educaţie timpurie prof. Soriţeu Emilia.

Relația cu intreprinderea ,,Strungul” (cum era pe atunci) a fost una benefică făcută, prin programul riguros respectat prin administrația bună și contabilitatea judiciară, Grădinița P.P. 10 a căpătat titulatura de unitate reprezentativă la nivel de județ și chiar în țară, multe inspecții și cursuri de perfecționare desfășurându-se la noi.” – a declarat doamna Mina Biriş Cefan (director în perioada 1986-1988).

Galerie foto (8)


Scrie un comentariu

trimite