Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Google Pixel Tablet lansată, este una dintre cele mai interesante de pe piață

În timpul conferinței Google I/O 2023, Google a ridicat vălul de pe primul său telefon pliabil Pixel Fold, un telefon mid-range Google Pixel 7a și de pe prima sa tabletă conectată, Pixel Tablet. Este una dintre cele mai puternice tablete de pe piață, deoarece este alimentată de cipul Google Tensor G2, același care se găsește pe cele mai recente smartphone-uri ale companiei.

Google Pixel Tablet lansată, este una dintre cele mai interesante de pe piață
Comentează 0

Tableta Google Pixel Tablet are un ecran LCD de 10,95 inch (27,81 cm) cu o rezoluție de 2560 x 1600 pixeli și o luminozitate de 500 niti. Din păcate, rata de reîmprospătare este blocată la 60Hz, potrivit PhonAndroid. Procesorul Google Tensor G2, fabricat de Samsung, este însoțit de 8GB de memorie RAM și 128 sau 256GB capacitate de stocare. Tableta are sistemul de operare Android 13 și are suport pentru S Pen.

Ca diagonală a ecranului, procesor și memorie, noua tabletă Google Pixel Tablet este mai apropiată de Samsung Galaxy Tab S8, modelul mai mic din seria emblematică Galaxy Tab S8 a companiei Samsung. Nu același lucru putem spune referitor la departamentul foto, tableta Samsung fiind mult mai bine dotată aici. Tableta Google are două camere de 8MP, una pe spate și una în față. Mai amintim aici și patru difuzoare, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2 și un cip Ultra Wide Band. O baterie de 7.020mAh de 27 Wh furnizează curentul necesar funcționării. Google anunță o autonomie de 12 ore, ceea ce este o durată de viață medie cu o singură încărcare.

Ceea ce face această tabletă Pixel diferită de alte produse deja existente pe piață este stația de încărcare echipată cu difuzor. Odată plasată pe ea, tableta se transformă într-un adevărat Google Nest Hub. Tot ce trebuie să faceți este să spuneți „Ok Google” pentru a vă controla casa conectată, la fel cum ați putea face cu ecranul inteligent.

Odată așezată pe bază, „ Google Pixel Tablet Stand”, tableta poate fi, de asemenea, transformată într-un cadru digital pentru a vă afișa fotografiile. Un alt avantaj este posibilitatea de a viziona videoclipuri pe ecranul mare, profitând în același timp de difuzoarele puternice ale difuzorului, mai degrabă decât de cele încorporate în tabletă.

Google Pixel Tablet are un preț de pornire de aproximativ 680 de euro pentru varianta cu 128GB de stocare. Versiunea cu 256Gb stocare va costa în jur de 800 euro. Vestea bună este că stația de încărcare echipată cu difuzoare este inclusă în cutie, nu va trebui să o cumpărați separat. Porțelan, alun, trandafir (Porcelain, Hazel, Rose) sunt culorile disponibile. Tableta va fi disponibilă la nivel global începând din 26 iunie.

Foto:  Google


Scrie un comentariu

trimite