Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Google Pixel Fold ar putea fi lansat înainte de sfârșitul anului 2021

Se știa de mai mult timp că Google vrea să lanseze un smartphone pliabil, un concurent pentru modelele Galaxy Z Fold ale companiei Samsung. Acum un nou zvon sugerează că data de lansare a lui Google Pixel Fold ar putea fi în ultimele luni ale anului 2021. Sunt informații că Google poate lansa telefonul său pliabil chiar în luna octombrie alături de seria emblematică Google Pixel 6.

Google Pixel Fold ar putea fi lansat înainte de sfârșitul anului 2021
Comentează 0

Un tweet de la David Naranjo, director principal la Display Supply Chain Consultants enumeră mai multe dispozitive care sosesc în Q3 și Q4 din 2021 despre care se zvonește că ar folosi ecrane OTP LTPO de la Samsung Display Company (SDC). Conform TechRadar, lista include noul iPhone 13 Pro lansat deja, în timp ce Google Pixel 6 Pro și Google Pixel Fold sunt așteptate în Q4.

Desigur, este extrem de interesantă referința la Pixel Fold, mai ales cu o fereastră de lansare până la sfârșitul anului. Faptul că este așteptat cam în același timp cu seria Google Pixel 6, pe care o anticipam că va sosi în octombrie, sugerează că pliabilul Google va veni mult mai devreme decât se aștepta.

În timp ce am auzit că Pixel Fold ar putea fi lansat în 2021, nu a fost clar data su luna când va fi lansat pliabilul Google. Au existat destule zvonuri care sugerează existența sa și automat a venit și întrebarea când va fi lansat acesta. Deci, care este argumentul pentru a-l vedea în 2021?

Cel mai recent zvon compară presupusele specificații ale pliabilului Pixel Fold cu viitoarea serie Google Pixel 6. Despre aceasta din urmă se cunosc deja multe dinte caracteristici și specificații. Sunt speculații că Google Pixel Fold va fi de fapt o versiune pliabilă a următorului flagship al gigantului tehnologic. Aceasta include chipset-ul Tensor fabricat de Samsung, precum și un modem și noi camere foto. Nu au fost până acum foarte multe detalii despre acest Google Pixel Fold. Nu știm dacă va semăna cu Samsung Galaxy Fold 2 sau Google va avea o altfel de abordare. Zvonuri au fost, dar atât.

Dacă Google va lansa Pixel Fold în acest an sau în 2022 nu știm. Actualul pliabil al companiei americane a fost menționat prin numele său de cod („Passport”) în programul beta pentru Android 12 alături de numele de cod asociate cu Pixel 6. Pur și simplu nu au fost atît de multe informații despre Pixel Fold pentru a sugera lansarea în producție, câte au fost despre Pixel 6 și Pixel 6 Pro. Acestea fiind spuse, poate că Google doar va prezenta dispozitivul atunci când își va lansa seria Pixel 6, eventual cu o lansare efectivă în 2022.


Scrie un comentariu

trimite